Това става най-вече чрез социалните мрежи. Това коментираха Александрина Георгиева и

...
Това става най-вече чрез социалните мрежи. Това коментираха Александрина Георгиева и
Коментари Харесай

Насилието през социалните мрежи е най-големият тромоз за учениците

Това става най-много посредством обществените мрежи ".

 

Това разясниха Александрина Георгиева и Светлозар Димитров, възпитаници от Американския лицей и част от Зонта клуб на младите Те бяха посетители в рубриката на БНР - " Младите хора, които ме въодушевяват ".

 

Зонта клуб „ Света София “ работи в поддръжка на дамите и девойките в риск от принуждение посредством първата онлайн платформа в България " План Z. Вдигни очи! " за анонимни и безвъзмездни съвещания на дами и девойки в риск и претърпели принуждение.

 

" Участвам в Зонта клуб на младите, тъй като можем да се научим от огромния клуб Зонта София, по какъв начин да оказваме помощ на по-голям брой хора. Аз се включих в клуба, когато виждах извънредно доста принуждение и тормоз към себе си, в обществените мрежи изключително, бях в 8 клас тогава, в този момент съм в 11 клас ", описа Александрина Георгиева, която е президент на Зонта клуб на младите.

 

По думите на Светлозар Димитров би трябвало да се обърне внимание върху насилието в учебно заведение и в фамилията.

 

Това е тематика, която е мощно подценена и от обществото ни като цяло, и от учебното заведение. Няма акции по какъв начин самите деца могат да алармират за принуждение.

 

" Нашето потомство гледа с подигравка на това да те пратят при учебния психолог, тъй като все едно нещо не ти е наред. А в действителност човек има потребност от време на време да показа, с цел да откри решение на своите проблеми, тъй като не във всеки един миг можеш да се оправиш самичък ", безапелационна е Александра.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР